Reštaurácia

Reštaurácia Pod Borovicou je súčasťou zrubu, ponúka tradičnú Slovenskú kuchyňu a rybacie špeciality. v prostredí pstruhových a  kaprových rybníkov. Väčšina surovín používaných v kuchyni sú z regionálnych farmárskych zdrojov, ako napríklad  www.minimliekaren.sk. K dispozícii je aj vonkajší krb na grilovanie. Kapacita zrubovej reštaurácie je 38 stoličiek, v letných mesiacoch ďalších 40 miest na sedenie na vonkajšej terase.  

Otváracie hodiny:
Reštaurácia je v prevádzke iba v letných mesiacoch, jún, júl a august.
Piatok: 12.00 – 20.00
Sobota: 8.00 – 22.00
Nedeľa: 8.00 – 14.00

Jedálný a nápojový lístok:

otvoriť jedálny a nápojový lístok na celú obrazovku